Kirjat

Kirjastot

Kirjastoilla on erinomattain hyvä helmet palvelu. IoT kirjoja siellä ei varsinaisesti ole, mutta sähköisiä lehtiä löytyy pääasiassa englanniksi. Muutama hajalyönti on ranskan ja espanjankieliseltä alueelta. Lehdistä on mm MacWorld, iPhone Life, PC Magazine, Wired, Science, Nature ja näissä on joskus IoTta liippaavia juttuja.

helmet.fi 

Verkkopalvelut

Packpub julkisee yhden ilmaisen kirjan päivässä

https://www.packtpub.com/packt/offers/free-learning

Sekä O'Reilly että Packtpub ovat erinomaisia lähteitä teknisille kirjoille. Molemmilla on säännöllisesti kampanjoita joissa e-kirjoja saa yleensä puoleen hintaan joten jos jaksaa odottaa niin omat suosikit saa yleensä edukkaasti hankittua. Iot Helsinki ryhmä on O'Reillyn partneri ja kumppanuus sivulta (kunhan saan se pykättyä) löytyy koodi jolla eKirjoja saa puoleen hintaan ja seminaareihin pääsee 20% alennuksella.

Verkkotilaus

Sekä Packtpubilta että O'Reillyltä saa vuositilauksella lukea verkossa kirjoja ja tuijotella videoita niin paljon kuin sielu sietää. Käsittääkseni jonkin verran saa myös ladattua kirjoja pysyvästi itselleen mutta tarkemmat ohjeet on varmaankin sivuilla, kun en itse ole tilaaja niin en tiedä.

https://www.safaribooksonline.com/

https://www.packtpub.com/packtlib